Verdient de contactpagina op jouw website een afstofbeurt? Wil je op een innovatieve manier dat jouw mensen beter en dynamischer zichtbaar zijn? Maak dan het verschil met portretvideo’s.

Portretvideo’s zijn eigentijds, onderscheidend en goedkoop. Ze tonen het innovatieve karakter van jouw organisatie aan én geven jouw klanten een beter beeld van jouw leuke medewerkers in plaats van die statische foto’s. Want jij bent toch trots op jouw mensen? Sterker nog; jij hebt toch de beste collega’s die er zijn?!

Het maken van een portretvideo duurt niet lang. Aan de hand van een interview met een aantal vaste vragen geeft de medewerker zijn mening. Onze interviewer stelt jouw medewerker op z’n gemak. Daarna schieten we bijpassende beelden om te gebruiken in de montage. Met een strakke planning kunnen we meerdere medewerkers op één dagdeel opnemen.

Een kant-en-klare portretvideo kost 325 euro. Kies je voor meer collega’s in beeld, dan neemt de meerprijs sterk af en kunnen we werken op basis van uurtarief (62,50 euro) of een projectprijs in overleg. Voorbeeld: nemen we in één dagdeel vier collega’s op, dan kan op basis van ons uurtarief de videoprijs zelfs uitkomen op slechts 150 euro.

Met portretvideo’s ben je klaar voor de toekomst. Juist in deze periode waarin mensen het verschil maken is menselijk ondernemer van extra belang. Wij helpen je graag.

Bel of mail om te bestellen met:
Rik Leonards 06-30254770 | rik@rrmediaenadvies.nl  Richard Kok 06-23727248 | richard@rrmediaenadvies.nl