Gratis dronebeelden bij jouw video

We hebben leuk nieuws en daarvan laten we jou graag profiteren en meegenieten. Richard is geslaagd voor zijn drone-examen en dat betekent dat we nu een officieel gecertificeerd dronebedrijf zijn. We zijn ervan overtuigd dat we daarmee een extra element kunnen toevoegen aan onze diensten.

Omdat we successen graag vieren met anderen, hebben we een gaaf aanbod. De eerste twee opdrachtgevers die een video bij ons afnemen, hoeven niet (extra) te betalen voor de inzet van onze drone. Dit betekent dat je die fraaie beelden dus gratis krijgt.

Het aanbod geldt bij afname van ons videopakket van 295 euro exclusief reis- en parkeerkosten. Dit pakket is gebaseerd op een dagdeel filmen en is inclusief één feedbackronde.

De gratis dronebeelden kunnen we uiteraard alleen maken als we op de filmlocatie de lucht in mogen en kunnen met onze drone. Is sprake van een zogeheten no fly-zone, dan kunnen we deze gratis extra dus niet aanbieden aan jou.

Meer weten of direct een video afnemen? Neem contact op met Rik Leonards: rik@rrmediaenadvies.nl of (06) 302 54 770. Let op: het aanbod geldt voor de eerste twee video’s die worden afgenomen.

——————————————————————————————————————————————————————————————-

Gratis adviesgesprek inclusief praktische tip

Goede communicatie is één van de belangrijkste voorwaarden voor succes! Maar wat is goed en welke kanalen zet je daarbij in? R&R media en advies kan jou helpen. Als je wilt met de uitvoering, maar desgewenst ook door je te adviseren en/of je op weg te helpen. Hoe? Met een gratis adviesgesprek.

Via Skype of gewoon old school via de telefoon staat Richard of Rik tot jouw beschikking en kun jij jouw problemen, ideeën of wensen hem hem bespreken. We reserveren maximaal een half uur voor jou en we beloven je dat je aan het eind van het gesprek minimaal één goede tip van ons hebt ontvangen, waarmee je direct aan de slag kunt.

Stuur een e-mail
Lijkt het jou wat? Stuur dan een e-mail naar rik@rrmediaenadvies.nl. Zet in je mail (kort) waarover je het wilt hebben – zodat wij ons kunnen voorbereiden – en laat weten wat voor jou geschikt momenten zijn. Geef ook even aan of je een voorkeur hebt voor Skypen of bellen. Wij plannen de afspraak in onze agenda, bevestigen deze en nemen op het afgesproken tijdstip contact met je op.

Kosteloos
Nogmaals: aan dit gesprek van maximaal 30 minuten zijn geen kosten verbonden en we beloven je minimaal één praktische tip. Ons advies: doen! Je werk is veel te mooi en te belangrijk om niet (op de juiste manier) te delen met de buitenwereld.

Maak nu een gratis afspraak!