Gratis adviesgesprek inclusief praktische tip

Goede communicatie is één van de belangrijkste voorwaarden voor succes! Maar wat is goed en welke kanalen zet je daarbij in? R&R media en advies kan jou helpen. Als je wilt met de uitvoering, maar desgewenst ook door je te adviseren en/of je op weg te helpen. Hoe? Met een gratis adviesgesprek.

Via Skype of gewoon old school via de telefoon staat Richard of Rik tot jouw beschikking en kun jij jouw problemen, ideeën of wensen hem hem bespreken. We reserveren maximaal een half uur voor jou en we beloven je dat je aan het eind van het gesprek minimaal één goede tip van ons hebt ontvangen, waarmee je direct aan de slag kunt.

Stuur een e-mail
Lijkt het jou wat? Stuur dan een e-mail naar rik@rrmediaenadvies.nl. Zet in je mail (kort) waarover je het wilt hebben – zodat wij ons kunnen voorbereiden – en laat weten wat voor jou geschikt momenten zijn. Geef ook even aan of je een voorkeur hebt voor Skypen of bellen. Wij plannen de afspraak in onze agenda, bevestigen deze en nemen op het afgesproken tijdstip contact met je op.

Kosteloos
Nogmaals: aan dit gesprek van maximaal 30 minuten zijn geen kosten verbonden en we beloven je minimaal één praktische tip. Ons advies: doen! Je werk is veel te mooi en te belangrijk om niet (op de juiste manier) te delen met de buitenwereld.

Maak nu een gratis afspraak!