Videocontent

Wij produceren jouw video van idee tot en met kant-en-klaar product. We werken snel en vakkundig, en met de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Al mogelijk voor een bedrag van 325 euro. Iets extra’s toevoegen aan het resultaat? Kies voor opnames met onze drone. Uiteraard zijn we in het bezit van de benodigde diploma’s.

Teksten

Het schrijven van teksten beheersen wij tot in de puntjes. Samen hebben we zo’n dertig jaar journalistieke ervaring. Heb je nieuwe tekst nodig voor je website, wil je hulp van een ervaren eindredacteur of zoek je een vakman voor het schrijven van een interview of reportage? Wij leveren het. Offline en online!

Nieuwsbrieven

Aanwezig zijn op social media, is belangrijk. Maar als Mark Zuckerberg stopt met Facebook en/of Instagram, dan heb jij niets meer. Zorg er daarom voor dat je een nieuwsbrief verstuurt. Ieder mailadres dat je hebt, is jouw bezit en hoort bij gasten die jouw zaak leuk vinden. Als jij ze voorziet van de juiste informatie, maak je fans van ze. Wij weten hoe we dat op de juiste manier moeten doen.

Interim-opdrachten

Tijdelijk een communicatieprofessional nodig? Laat het ons weten. We helpen jou je bedrijf heel graag. Met zo’n 25 jaar aan ervaring kunnen we altijd aan jouw vraag voldoen. Helder en duidelijk op basis van een vast uurtarief. We werkten al als Content Marketeer voor Sligro. Ben jij onze volgende opdrachtgever?

Strategie

Communiceren is een vak. Een vak dat een grondige voorbereiding vraagt. Wij helpen jouw vanaf de start met het maken van een gedegen plan waarmee je structureel en met kwalitatieve content onder de aandacht komt van jouw doelgroep. Hulp nodig bij de uitvoering? Ook daarmee zijn we jou graag van dienst.

Social media-beheer

Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, LinkedIn… social media floreren. Je moet meedoen, maar hoe doe je dat? Schakel ons in. We helpen je online zichtbaar te zijn en jij bepaalt de manier waarop. Zorgen wij voor een contentkalender en publiceer jij zelf of laat je ook het maken van berichten aan ons over? Wij hebben een persoonlijke oplossing voor iedere wens.