15 april 2016 Rik Leonards

Prachtige keukens en een gaaf Jaardiner

Maart was keukenmaand bij R & R media en advies. Of eigenlijk: de maand dat de keuken klaar was. In opdracht van Palux mochten we een aantal video’s maken over de toplijn van de leverancier uit Bunnik. De laatste ging over de bouw van de nieuwe keuken van sterrestaurant en hotel Valuas in Venlo. En we mochten het Jaardiner van QL Hotels en Restaurants met de camera vastleggen.

Palux is een van de opdrachtgevers die al snel na de start van R & R media en advies koos voor een langdurige samenwerking. We mochten een aantal video’s maken over de toplijn van de leverancier van kwaliteitskeukens.

In die video’s was het belangrijk om vooraanstaande chefs te laten praten over hun keuken en de daarin aangebrachte apparatuur en – uiteraard – hun samenwerking met Palux.

We startten met Eugène van Angelbeek van restaurant Molen de Jonge Dikkert in Amstelveen. In een beperkte ruimte werd een compacte keuken gerealiseerd die van alle gemakken is voorzien.

Verder gingen we op bezoek bij Martin Kruithof van De Lindenhof in Giethoorn, Alain Alders van De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord, Mario Ridder van Joelia in Rotterdam, Lars de Bois en Muus Rietveld van Stiel in Schagen en Steven Weng van Wapen van Rosmalen.

In de video met Steven Weng lag de nadruk zelfs op de voorkant. In het prachtige restaurant met all you can eat-concept plaatste Palux niet alleen een (voorbereidings)keuken, maar ook een modern en strak foodcourt en dacht het mee over zaken als inrichting en routing.

Klapstuk van deze eerste serie video’s was het vastleggen van de realisatie van een volledig nieuwe keuken bij hotel en restaurant Valuas in Venlo. Eigenaren (en broers) Eric en Marcel Swaghoven kozen voor Palux en aan R & R media en advies de taak om het proces op camera vast te leggen.

In overleg werd besloten dat we drie keer afreisden naar Limburg voor het maken van opnames. Op die manier konden we het proces tot de oplevering van de keuken in voldoende mate vastleggen en weergeven. In de video moest ook een reactie komen van Eric, de chef-kok. Aan R & R media en advies vervolgens de taak om de vele minuten filmmateriaal onder te brengen in een pakkende video. Het resultaat zie je hieronder en we zijn benieuwd of jij net zo enthousiast bent als onze opdrachtgever.

Inmiddels hebben we al weer met Palux om tafel mogen zitten en hebben we de samenwerking verlengd en uitgebreid. We zijn er trots op dat we video’s mogen maken voor zo een gewaardeerd merk.

Over kwaliteitsmerken gesproken: QL Hotels en Restaurants, de vereniging met daarin kleinschalige kwaliteitsbedrijven, vroeg R & R media en advies om een videoverslag te maken van het jaardiner bij Landgoedhotel en restaurant De Bloemenbeek in De Lutte. Het eindresultaat moest enerzijds een indruk geven van de sfeer en de formele momenten en anderzijds aanwezigen aan het woord laten over de waarde van de vereniging.

Ben jij trots op je product of dienst en heb je ambassadeurs die erover willen praten, neem dan eens contact op met R & R media en advies. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

De andere video’s uit de serie met Palux vind je op ons YouTube-kanaal, dat is te bereiken via deze link.

, , ,