7 oktober 2016 Rik Leonards

Teksten voor website, whitepaper en nieuwe samenwerkingen

Bij R & R media en advies kunnen we schrijven, fotograferen en video’s maken. Fullservice dus, wel zo ideaal als je werkt met een uitgebreide contentkalender. En zonder onnodige overhead, omdat we alles zelf doen. Teksten, foto’s en video’s, we leveren het kant-en-klaar. Uiteraard in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Afgelopen maanden hebben we een groot project uitgevoerd met Anco van Geffen, eigenaar  van CustomerScope. Wij waren één van de partijen die een offerte mochten uitbrengen voor het produceren en redigeren van (de) teksten voor zijn website. We kregen de opdracht, onder andere en met name vanwege het video-element dat we hadden toegevoegd aan ons voorstel.

We hebben alle teksten grondig onder handen genomen en daarbij natuurlijk rekening gehouden met de vindbaarheid via Google.

Daarna hebben we de video gemaakt. Drie zelfs, omdat de ondernemer op die manier meer mogelijkheden had zijn boodschappen kort en specifiek onder de aandacht te brengen. Geen punt voor R & R media en advies, flexibiliteit is een groot goed (en een kwaliteit).

De samenwerking leidde (blijkbaar) tot zoveel tevredenheid dat we aansluitend ook nog een whitepaper mochten maken voor deze opdrachtgever.

[klik hier om de whitepaper te bekijken]

Benieuwd naar de mogelijkheden? We vertellen je graag meer.

Samenwerken
Je hebt ons er al vaker over gehoord: we zijn gek op samenwerken. Ook op ChefsFriends, ons onlineplatform. Nieuwste aanwinst is Bij Jef, het restaurant met hotelkamers in Den Hoorn op Texel.

Eigenaren Nadine Mögling en Jef Schuur gaan grootscheeps verbouwen en hebben aangegeven daarvan (exclusief) verslag te doen via ChefsFriends. We hebben een contentplan geschreven, inclusief activiteiten rondom de (her)opening.

Gedurende de verbouwing wordt iedere drie weken een artikel gepubliceerd, uiteraard inclusief video’s. Als alles is afgerond, maken wij de bedrijfsvideo en gaan we samen een openingsactiviteit organiseren.

Bij Jef[Bekijk hier het eerste bericht over de verbouwing Bij Jef]

Samenwerken deden we ook met Jacobus Boelen, het merk voor de tophoreca van Oud Reuchlin & Boelen in Zoetermeer. Het bedrijf vroeg ChefsFriends voor een videoverslag van de lancering van de nieuwe Taittinger Collection. Inclusief publicatie op ons platform en verspreiding via onze sociale media-kanalen, zodat zij ook de bezoekers van onze site konden bereiken.

Benieuwd op welke manier we met jou kunnen samenwerken. We informeren je graag. Neem contact op met Richard (richard@rrmediaenadvies.nl) of Rik (rik@rrmediaenadvies.nl).

Richard Kok en Rik Leonards