5 december 2019 Rik Leonards

Voer gratis adviesgesprek over een beter communicatiebeleid

Photo by Alejandro Escamilla on Unsplash

December is druk, maar toch wil je nog deze maand jouw communicatieplannen bepalen voor het nieuwe jaar. Een geheel vrijblijvend gesprek met een professional kan daarbij van essentieel belang zijn. Je kunt ons kosteloos bellen of Skypen en krijgt zeker één direct toepasbare tip.

Voor velen is december één van de mooiste maanden van het jaar. Tegelijkertijd is het ook een heel drukke vanwege de feestdagen. Voor je het weet, is het januari en ben jij vergeten je plannen voor het nieuwe jaar uit te werken. Maak nu jouw afspraak voor een gratis adviesgesprek en wij helpen je op weg.

Kerst
Sinterklaas, kerst, jaarafsluitingen. Aan activiteiten geen gebrek in de laatste maand van het jaar. Voor jou als ondernemer betekent dit hard werken. Helemaal niets mis mee natuurlijk, maar toch… door alle drukte loop je de kans dat je vergeet om je plannen voor het nieuwe jaar gedegen voor te bereiden en uit te werken.

Communicatiemiddelen
Hoe maak je het nieuwe jaar (nog) beter dan het huidige jaar en welke middelen ga ik daarvoor allemaal inzetten? Hoe zorg ik ervoor dat klanten mijn bedrijf weten te vinden en kiezen voor mijn diensten? En als je daar de antwoorden op hebt: welke middelen ga ik daarvoor gebruiken?

Kanalen
Goede communicatie is misschien wel de belangrijkste voorwaarde voor succes. Vanzelfsprekend intern, maar zeker ook extern. Communicatie via de juiste kanalen zorgt ervoor dat je de doelgroepen bereikt die je wilt bereiken. Omdat ze passen bij je onderneming, je dienst of je product. Of omdat je ze nog te weinig als klant hebt en dat één van je speerpunten gaat worden.

Doelgroep
Als je daarop eenmaal de antwoorden hebt gevonden, hoe ga je die dan communiceren? Welke kanalen zet ik in en welke doelgroep bereik ik daarmee? Wat publiceer ik op Facebook? Wanneer kies ik voor Instagram? En hoe zet ik mijn kennis in om op LinkedIn onderscheidend te kunnen zijn?

Keuzes
Slechts enkele voorbeelden van de zee aan mogelijkheden die je hebt. En dus begrijpen wij heel goed dat het lastig is om de juiste weg te vinden. Laat dat nu net iets zijn waarmee wij je kunnen helpen.

Advies
Hoe? Allereerst met een gratis adviesgesprek via Skype. Neem contact met ons op, vertel (kort) waarover je het wilt hebben (zodat wij ons kunnen voorbereiden) en laat weten wat voor jou geschikte contactmomenten zijn.

Tip
Wij reserveren maximaal een half uur voor je en we beloven je dat je aan het eind van het gesprek minimaal één goede tip van ons hebt ontvangen waarmee je direct aan de slag kunt.

Proberen? Stuur een e-mail naar rik@rrmediaenadvies.nl en je hoort zo snel mogelijk van ons. Nogmaals: dit gesprek is volledig gratis! Op naar een nieuw jaar vol communicatiesucces!

, ,