De ‘over ons’-pagina op jouw website is gevuld met portretvideo’s. Maar er is nog veel meer mogelijk, want nu begint het eigenlijk pas.
Portretvideo: hoe wordt deze gemaakt?
Zo’n portretvideo, dat is toch veel te moeilijk en te duur voor ons? Onzin. In deze blog leg ik uit hoe je snel en efficiënt een serie video’s kunt laten opnemen zonder een aanslag op je portemonnee te plegen.
Portretvideo: wat is het?
De Fransman Joseph Nicéphore Niépce maakte in 1826 vanuit zijn dakraam in Saint-Loup-de-Varennes in de Bourgogne de eerste foto. Dat was op een plaat die was bedekt met een lichtgevoelige bitumen, een soort asfalt. Het resultaat: een korrelige zwart-wit afbeelding, gemaakt door de inval van licht. De belichtingstijd? Acht uur.
Camjo bij het AD: Steven Berghuis en burgemeester Aboutaleb
Snelheid en flexibiliteit, twee kenmerken die uitermate goed passen bij R & R media en advies. Als camerajournalist van AD Rotterdams Dagblad mag Rik dit in de praktijk brengen in ‘zijn’ stad. Om half elf een telefoontje voor een opdracht om één uur en een deadline van half vier. Geen probleem! Read more
Wat je als horecaondernemer moet weten over het coronavirus
Het coronavirus verspreidt zich over Nederland en het Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu (RIVM) meldt steeds meer ziektegevallen. Wat betekent dit voor de horeca? We brengen het een en ander voor jou in kaart.
Zo speel je in op extra toeristen uit het buitenland
Het toerisme naar Nederland groeit de komende jaren naar recordhoogte. Dat biedt kansen voor restaurants en hotels. Waar liggen die kansen precies en hoe verzilver je ze? We doen navraag bij het NBTC.
Zo haal je (nog) meer uit je e-mailmarketing
De afgelopen jaren discussieerden marketeers nogal eens over de waarde van e-mailmarketing. Gelukkig is de algemene teneur nu weer eensgezind. En terecht, want e-mail blijft de verkoopkampioen, zo blijkt uit het Nationale E-mailonderzoek 2019. Tips om direct succesvol(ler) te zijn. Read more
Tips voor betere e-commerce bij restaurants en hotels
E-commerce verandert de wereld van reserveringen en boekingen in rap tempo. Hotels en restaurants zitten midden in de storm. Op de Webwereld Vakdagen in Utrecht noteren we de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Dit moet je in de gaten houden.
Samenwerken in jouw regio als antwoord op grijpgrage internetreuzen
Om bij te blijven, bezoeken we regelmatig sessies, congressen, workshops en andere kennisdeel-bijeenkomsten. Vooral op het gebied van onlinecommunicatie en onlinemarketing. Bij Digital Friday op vrijdag 24 januari zochten we naar antwoorden op mijn vraag hoe hotels en restaurants uit de handen van de grijpgrage internetreuzen blijven.
Ga eropuit, verbreed je kennis en tank inspiratie
Stagelopen bij een ander restaurant. Reizen naar Azië of Zuid-Amerika om inspiratie op te doen. Nieuwe werelden ontdekken, verbreedt je horizon en geeft je kennis. Dat gold het afgelopen half jaar ook voor mij.